A legnagyobb támogatásra most azoknak az egészségügyi dolgozóknak van szükségük, akik éjt nappallá téve, fáradhatatlanul dolgoznak a kórházakban azért, hogy minél hamarabb meggyógyulhassanak a megbetegedett emberek. Éppen ezért a vállalatok és a magánemberek mindent megtesznek, hogy valahogy segíteni tudják a munkájukat.

Annak érdekében, hogy mindenki a legjobb esélyekkel induljon a koronavírus-járvány elleni harcban, a Bonduelle úgy döntött, hogy közel ezer konzervet ajánl fel a Szent László Kórház dolgozóinak, valamint a Démétér Házban tartózkodó, csontvelő-transzplantáción átesett gyerekeknek. A konzervekben elsősorban olyan zöldségek vannak, mint a kukorica, borsó és babok, amelyekből gyorsan számos tápláló étel is elkészíthető.

A dolgozók 12-14 órás műszakokban látják el feladataikat, épp ezért a kiegyensúlyozott, vitaminokban gazdag táplálkozás nélkülözhetetlen a számukra. A vállalat az adományával szeretne hozzájárulni az orvosok és ápolók munkahelyi és otthoni, vitaminban és táplálékban gazdag étkezésének megkönnyítéséhez. Az adományozás azonban nem ér véget ezer konzervvel, a vállalat további fuvarokat tervezett be a közeljövőre.

Nehéz időket élünk, ilyenkor kiemelten fontos az összefogás és a segítségnyújtás. Minden magánember és vállalat úgy segít, ahogy tud, mi zöldségben vagyunk a legjobbak, így hát konzervekkel igyekszünk támogatni a kórházak hőseit. Reméljük, sok nagyvállalat követi a példánkat, hiszen ebben az időszakban az orvosoknak és ápolóknak van a legnagyobb szükségük ránk” – mondta Gautier Mulliez, a Bonduelle magyarországi vezetője.