A Libri Könyvkereskedelmi Kft. is szeretne segíteni azoknak a betegeknek és egészségügyi dolgozóknak, akik a koronavírus-járvány miatt karanténba kerültek, ezért a cég rengeteg könyvvel támogat több kórházat is. A Libri a Magyar Kórházszövetségen keresztül 13 budapesti kórházba juttatja el könyvadományait és reméli, hogy ezzel sikerül kicsit enyhítenie a bezártság okozta nehézségeken.

A vállalat a Scolar és a Jaffa Kiadóval, illetve a Libri Kiadói Csoporttal együttműködve összesen 10.000 könyvet ajánlott fel azoknak, akiket ezekben a vészterhes időkben a kórházakban betegként ápolnak, vagy akik egészségügyi dolgozóként mindent megtesznek a betegség megfékezésének érdekében.

A könyvkereskedő cég és partnerei nagy hangsúlyt fektette arra, hogy minőségi és széles érdeklődési köröket lefedő könyveket ajándékozzanak a kicsiknek és nagyoknak, illetve az egészségügyi dolgozóknak és családtagjaiknak egyaránt. Ezért választottak ki olyan műveket, mint a varázslatos Harry Potter-történetek, Varró Dániel különleges verseskötete, Bear Grylls kalandregényei vagy a gyerekek kedvence, a Geronimo-mesék, de megtalálható a könyvadományok között Fa Nándor nagy sikerű önéletírása vagy Kimi Raikkönen életrajza is.