Szenzációs bejelentéssel örvendeztette meg a világot a Qatar Airways légitársaság. Kemény munkájuk és odaadásuk elismeréseként 100.000 tisztelet repülőjegyet kínál járataira az egészségügyi dolgozók számára a készlet erejéig. Sőt, a koronavírus elleni küzdelemben megfáradt hősök egy útitársat is ingyen magukkal vihetnek.

Az egész világ hálásan és elismerően figyeli az egészségügyi dolgozók munkáját, amit különösen megnehezít már hónapok óta a koronavírus-járvány. Ennek jegyében a dohai központú légitársaság százezer egészségügyi dolgozónak ajánlott fel ingyenes repülőjegyet járataikra. A világ minden pontjáról jelentkezhetnek a pihenésért az orvosok, a nővérek, mentősök vagy akár a gyógyszerészek is.

Aki élne a Qatar Airways nyújtotta ingyen repülőjegy lehetőségével, az május 12-e és május 18-a között jelezheti az oldalukon, maga az utazás pedig november 28-ig lesz beváltható egy szabadon választott úticélra.

A regisztráció ottani idő szerint május 12. 00:01-kor indul, ami budapesti idő szerint azt jelenti, hogy május 11-én 23:01-től. A jegyekhez szükséges promóciós kódokat „érkezési sorrendben” osztják ki, azaz érdemes minél előbb regisztrálni.

Jó hír az egészségügyi dolgozóknak az is, hogy magukkal vihetnek egy útitársat, kettőjük jegyét pedig nemcsak az oda, de a visszaútra is fizeti a légitársaság.

További részletek és a foglalás részletei a légitársaság oldalán olvashatóak:

https://www.qatarairways.com/en/offers/thank-you-medics.html