A MOL Limo is csatlakozott a koronavírus elleni küzdelmet támogatók táborához. Tájékoztatásuk szerint a szolgáltatásuk árából 20.000 forintos kedvezményt biztosítanak annak érdekében, hogy az egészségügyi dolgozók számára megkönnyítsék a munkába jutást, majd a hazatérést otthonuk biztonságába.

Közösségi oldalukon olvasható a kedvezmény igénybevételének módja: „Készítsetek egy szelfit, amin látszódik a kamarai tagkártyátok, OMSZ-igazolványotok vagy orvostanhallgatók esetében a hallgatói diákigazolvány első oldala és a kártya másik oldaláról készült fotóval együtt küldjétek nekünk az info@mollimo.hu címre és jóváírjuk nektek (egy 100 Ft-os terhelésre technikai okokból szükség lesz, de így 20.100 Ft leautózhatót kaptok).”

A vállalat továbbá öt gépkocsit is felajánl a főváros számára a szociális ellátó munka elvégzésének megkönnyítésére. A cég ügyfeleitől pedig azt kéri, hogy ha csak tehetik, maradjanak otthon, az autókat pedig csak akkor vegyék igénybe, ha az valóban indokolt. Az utasok és a sofőrök egészsége és biztonsága érdekében minden MOL Limo járműben kézfertőtlenítőt és antibakteriális zsebkendőt helyeztek el.

MOL Limo közleményében kiemelte azt is, hogy a koronavírus okozta járványhelyzet különleges megoldásokat és fokozott figyelmet követel meg minden felelősen gondolkodó cégtől. Számukra sem volt kérdés, hogy kivegyék-e a részüket az összefogásból és kifejezzék hálájukat és elismerésüket a frontvonalban harcolók áldozatos munkája iránt.

Az egészségügyi dolgozóknak szóló kedvezmény további részletei honlapjukon olvasható: https://www.mollimo.hu/hu/koronavirus