Egy erős és bátor csapatnak is szüksége lehet a hátországra! Hívja fel a figyelmet a Mental for Doctors csapata a Facebook oldalán. A kezdeményezés célja, hogy a koronavírus okozta helyzettel való megküzdéshez nyújtsanak mentális támogatást az önkéntes szakemberek az egészségügyi dolgozók számára.

A szolgáltatás igénybevételének egyetlen feltétele az egészségügyi ellátás bármely szegmensében, szintjén és munkakörében való részvétel. Azoknak, akik élni kívánnak vele, csupán annyit kell tenniük, hogy az oldalon található Önkéntesek Albumban kiválasztják azt a szakembert, akinek segítségét szívesen fogadnák, a képe melletti a leírásban található linken keresztül pedig lehetőségük van az időpontfoglalásra.

A szolgáltatás online valósul meg, díjtalan formában. A beszélgetést vezető szakember és a támogatást igénybe vevő közösen állapodik meg arról, hogy hány alkalommal szükséges konzultálniuk, milyen mélységű együttműködés keretében.

Az ötletgazdák a rendszert folyamatosan figyelemmel követik és igyekeznek minél szélesebb körű, szakmai támogatással bátorítani a koronavírus elleni küzdelemben helytálló hősöknek.

A kezdeményezés oldala: