A koronavírus elleni küzdelemben minden támogatásra nagy szükség van, főként az egészségügy részére, hiszen az orvosok és az ápolók azok, akik közvetlenül érintkeznek a betegekkel és mindent megtesznek gyógyulásuk érdekében. Sőt, többségük még családjához sem tér haza, ezzel óvva biztonságukat, ezért a HELL ENERGY Magyarország Kft. úgy döntött, itt az ideje a segítségnek.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. a járványügyi helyzet megsegítésére 20 millió forintot adományozott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház részére. A kórház az intenzív osztály működtetéséhez szükséges eszközök vásárlására fordítja a kapott támogatást.

„Felelős cégként nem kérdés számunkra, hogy a jelenlegi, koronavírus okozta helyzetben nem csak saját munkatársainkat, hanem a cég szűkebb és tágabb környezetében élőket is segítenünk kell. A kórház vezetésétől úgy értesültünk, hogy a felajánlott összeget olyan kiegészítő eszközökre – intenzív ágyak melletti monitorok, vérgáz analizátorok, mobil röntgen, ultrahang készülékek – fordítják, amelyek elengedhetetlenek az intenzív osztály működéséhez” – mondta Cseke Balázs, a vállalat ügyvezetője.

 

Kiemelt kép: Hell Energy Magyarország Kft.