A koronavírus elleni küzdelemben számos kezdeményezés született, amelynek célja a frontvonalban harcoló egészségügyi dolgozók áldozatos munkájának megsegítése. A Teletál is a támogatók között van nagyvonalú felajánlásával, hetente közel 1000 adag étellel segíti a hősök mindennapjait. 

Az orvosok, ápolók munkája a járvány előtt is nélkülözhetetlen volt, a COVID-19 megjelenése óta azonban még feszítettebb tempóban dolgoznak, mint eddig, minden nap kitéve magukat a megfertőződés veszélyének.

A Teletál ételkiszállítással foglalkozó cég úgy döntött, hogy háláját és elismerését kifejezve hetente 1000 adag ételt juttat el az egészségügyben dolgozók számára a veszélyhelyzet végéig. A finomságokat különböző kórházaknak és mentőállomásoknak szállítják ki, múlt héten például a Heim Pál Gyermekkórház is részesült az adományból.

Jót enni máshol is lehet, de amit a Teletáltól kapunk minden alkalommal, az ennél sokkal több. Kívánjuk, hogy a továbbiakban is ilyen elégedett fogyasztóitok legyenek, mint a mi egészségügyi dolgozóink! Köszönjük!” olvasható a Heim Pál Gyermekkórház Facebook oldalán.