Az Euronics műszaki áruházláncot üzemeltető Vöröskő Kft. felelős magyar vállalatként szeretne segíteni a jelenleg nagyon speciális helyzetben lévő intézményeken. A hazai kórházak leterheltsége napról napra nő, ezért a munkavégzéshez nélkülözhetetlen napi eszközök beszerzésével szeretné támogatni az Euronics az értünk dolgozó kórházakat.

Felelős munkáltatóként a céljuk az, hogy eszközeikkel ott segítsenek a vírus megfékezésében, ahol csak tudnak. A gépek olyan szolgálatot tehetnek, melyek a megfeszített munkában, az értünk dolgozó egészségügyi dolgozók alapvető szükségleteit könnyítik meg.

Az áruház intézményenként 2-2 készüléket, összesen 150 darab mosó- és szárítógépet, valamint hűtőszekrényt szeretne a pályázó intézmények között kiosztani, ezen felül pedig minden “nyertes pályázathoz” 1-1 db háztartási kisgépet − vízforralót és kenyérpirítót − is biztosítanak, így összesen 300 db műszaki termékkel támogatva az egészségügyben dolgozók munkáját és mindennapjait.

A kórházi dolgozók és betegek ellátásához szükséges napi feladatokat segítő, a jelenlegi helyzetben feltétlen szükséges eszközökre április 6-14. között lehet elektronikus formában jelentkezni. A pályázatokat a cég igazgatósági tagjaiból alakult bizottság bírálja majd el április 15-én, a megjelölt felhasználási igények alapján, figyelembe véve a rendelkezésre álló gépek elérhetőségét.

További részletes információ és a pályázás menete elérhető a következő weboldalon.