A Magyar Bocuse d’Or Akadémia a METRO támogatásával és a Dining Guide közreműködésével indított kezdeményezésével naponta friss, meleg ételekkel támogatja az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját.

A sztárséfek − többek között Széll Tamás, Szulló Szabina, Pohner Ádám és Hamvas Zoltán − által készített ételeket az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozói számára juttatják el.

Az alapanyagokat, a főzéshez szükséges eszközöket, a helyszínt és a csomagolást a METRO Kereskedelmi Kft. biztosítja, a Dining Guide pedig az intézményekhez történő kiszállításáról gondoskodik.

Ezekben az időkben különösen fontos, hogy olyan formában segítsünk, ahogyan tudunk. A séfek munkájának gyümölcse, a jó ételek is hozzájárulnak ahhoz, hogy az egészségügyben dolgozók mindennapjai a koronavírus ellen folytatott küzdelemben élhetőbbek lehessenek.