Ötmillió forintos, azonnali pénzügyi támogatással segíti a Dél-pesti Centrumkórházat a WING Zrt. ingatlanvállalat, ezzel is hozzájárulva a koronavírus elleni magyarországi küzdelemhez, valamint a frontvonalban tevékenykedő egészségügyi dolgozók munkájának segítéséhez.

„A WING Zrt., mint magyar hátterű és helyi érdekeltségű cég számára mindig is kiemelten fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, ezért egyértelmű volt a döntés, hogy támogatjuk a legnagyobb folyamatban lévő irodafejlesztésünk közvetlen szomszédságában található, a koronavírus elleni küzdelem frontvonalában harcoló egészségügyi intézményt. Az adományunk által szerettünk volna segítséget nyújtani a Dél-pesti Centrumkórháznak, hogy beszerezhessék a számukra jelenleg legfontosabb eszközöket” – nyilatkozta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A WING Zrt. támogatói tevékenysége hosszú múltra nyúlik vissza. Megalakulása óta a vállalat számos jó ügy mellett állt ki − a gyerekek és fiatalok felzárkóztatásának és tehetséggondozásának érdekében az elmúlt évtizedben a WING többek között támogatója volt a Madarász utcai Gyermekkórháznak is. Főtámogatója volt a Jövőbarát Alapítványnak, amely ösztöndíjprogramot is indított a diákok továbbtanulásának segítése érdekében.

Rendszeres főtámogatóként az SOS Gyermekfalvak munkáját is segíti, amely a családjukból kiemelt, nevelőszülőkkel élő gyerekek életminőségének javításáért tevékenykedik, emellett pedig kiemelt szponzora az ország legjelentősebb tudományos diákfórumának, az Országos Tudományos Diákköri Konferenciának (OTDK), ahol a jövő fiataljainak tehetséggondozásában vállal hatalmas szerepet.